sestdiena, 2011. gada 23. aprīlis

Mācos auduma puķes

Rokdarbi man patīk, bet vēl vairāk - iemācīties kaut ko jaunu, satikties ar citām rokdarbniecēm. Tā pirms pāris nedēļām uzrunāja kuponu piedāvājums par puscenu apgūt auduma ziedu izgatavošanu. Bija foršs darba nedēļas noslēgums pirms pašām Lieldienām. Un cik interesanti - nogurusi biju līdz nemaņai pirms tam, bet pēc nodarbības bija sajūta, ka vēl kalnus varu gāzt. Lūk, kā cilvēku uzlādē pozitīvas emocijas.

Iemācījos šūt divu veidu puķes, vēl par citām pasniedzēja izstāstīja ideju, iedvesma gūta, tik jāķeras klāt (kaut nu diennaktī būtu vairāk brīvu stundu)
 Pirmā izrādījās visgrūtākā - kā salocīt organzu tā, lai sanāk smukas rozīte, no kurām tad izveido lielāku. Rezultāts - nu kā jau pirmais kucēns, drusku slīcināms :))


Ar otro darboties bija vieglāk, tā ka varēju jau uzreiz parādīt arī māsīcai kā to darīt. Pašai gribējās pamēģināt no pūkaina auduma kā būs. Pats labākais - ka šim nolūkam var izmantot blūzes, kuras jau sen vairs netiek valkātas (cik labi, ka nebiju izmetusi :)))

Tā puķe, ko iesāku nodarbībā - sekos, jo gribu vēl filca vidiņu izrotāt ar pērlītēm.

Un protams, nenocietos paguglēt, tā arī ir - interneta plašumos ir tik daudz informācijas. Tiesa - savas priekšrocības ir dzīvajai nodarbībai, kur pasniedzējs var parādīt šādus tādus knifiņus, kas pašai būtu kā riteni izgudrot no jauna.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.