ceturtdiena, 2011. gada 26. maijs

Šodien sāku jaunu atskaites punktu - gaidu ciemiņus un atsauksmes

Gribēju TO izdarīt jau uz savu dzimšanas dienu, bet - dažādi apstākļi maķenīt aizkavēja pavisam nedaudz - tieši 2 nedēļas.

TAS - publiskot šīs vietas adresi. Sākotnējā iecere bija vien apkopot savus darbus un ar tiem saistītās piezīmes vien priekš sevis (ar linkiem, shēmām utml. jo šķiet ka šādi vajadzīgo būtu vieglāk atrast nekā datora mapēs, interneta plašumos vai atmiņā, nerunājot par papīra pierakstiem), bet - blogu kustība aug plašumā un man liekas ļoti interesanta, tā ka nolēmu arī tajā iesaistīties, vien aizkavējos, jo ļoti gribējās salikt visu pa plauktiņiem. Tā liku, liku un izrādījās, ka nav tik vienkārši ieviest kārtību savā saimniecībā, tāpēc nebrīnieties, ka vēl ik pa brīdim parādīsies ieraksti ar senākiem datumiem, un kāds teksts drusku papildināsies.
Lai arī vēl nav pavisam tādā kārtībā kā gribas, bet tomēr ievelku elpu un lecu, sajūta tiešām kā lecot aukstā ūdenī :) Varbūt ar laiku te būs ne tikai rokdarbu krātuve, bet arī pārdomas par dzīvi, lai gan savu privāto telpu cenšos sargāt.
Domāju, ka šādi sākšu ievērot vienu noteikumu: izdarīt šodien to, ko gribas atlikt uz rītdienu, jo rītdien būs jau citas lietas, ko darīt!

Priecāšos par katru ciemiņu, gan kluso vērotāju, gan vēl vairāk, ja būs ko teikt. Rakstiet komentārus vai pa kluso man uz e-pastu inka@hello.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.