trešdiena, 2011. gada 22. jūnijs

Mazajai līgotājai

Līgo diena vēl priekšā, kuru iespējams pavadīsim klusi, bet - man prieks, ka bērniem gan bērnudārzā, gan kolektīvos notiek ielīgošanas pasākumi.
Kad uzzināju, ka meitai Knīpās būs ielīgošana un vēlams nākt tautastērpos, atausa atmiņā reiz Musturbaibas adītie sarkanie brunči un pēc tā paša principa realizēts variants mazai līgotājai. Zināju, ka reiz tādus gribēšu savam meitēnam. Tieši nedēļu atpakaļ ieraudzīju piemērota toņa kokvilnu, dažādas efektdzijas man krājumos allaž atrodamas, tik jāizvēlas piemērotākās. Un tā - tapa svārki manai līgotājai. Tiesa - šim adījumam ir tā īpatnība, ka kārtas paliek arvien garākas un garākas, tāpēc pēdējos vakarus adīju līdz 2iem naktī, lai nebūtu jānoraksta ideja uz nepabeigtajiem darbiem. Vainadziņš mums bija krājumā no iepriekšējās vasaras, tikai bildēs acīmredzams, ka nēsātāja pa šo gadu paaugusies (vai varbūt vainadziņš palicis mazāks?)

 Meitai visvairāk patika, ka  šie svārki lieliski plīvo griežoties :)



 Kopskats ar citiem līgotājiem, man jau liekas, ka ļoti labi iederas :)

Bet - tā kā šad tad gadās, ka drusku laika pietrūka, tad - turpinājums vēl sekos ...

3 komentāri:

  1. Oho! Kāds mums līdzīgs domu gājiens :)!Patīk tie dabīgi netīrie pasteļtoņi.
    Es mazajai māsasmeitai ļoti līdzīgus savulaik uzadīju (bilde te http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=34065791#?pid=34065791) ja nemaldos 4 gadu vecumā.Valkāja vismaz 3 gadus visādos b/d pasākumos, kur prasās pēc kautkā tautiska.Man liekas, ka pat tagad, arī pirmklasniecei nebūs par mazu.

    AtbildētDzēst
  2. Skaisti svārki! Patīk krāsas!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies :) Baiba - tieši no Tava darbiņa tā ideja aizķērās. Tiesa - man tiem dabīgajiem toņiem pa vidu pamanās iesprukt arī kas košāks :)

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.