piektdiena, 2011. gada 15. jūlijs

Lieliska brīvdiena - Musturošanās

Liekas, ka tas bij tik nesen, kad Musturā radās ideja par brīvdienām kādā jaukā vietā tikai un vienīgi ar rokdarbiem. Nu ja - 2007.gadā izbaudīju to pirmoreiz jūras krastā "Laikās" tālu prom no ikdienas.



Dažādu apstākļu dēļ turpmākos gados tālāk par gribēšanu un līdzjušanu un bilžu skatīšanu ar kāru aci diemžēl netiku. Bet šogad - SANĀCA. Lai arī tikai uz vienu dienu - sestdienu, bet izbaudīju atkal to foršo sajūtu, kad visu dienu svaigā gaisā var rokdarboties, klausīties pļāpas, mācīties kaut ko jaunu un vienkārši baudīt :)
Gribiešos laikam īpaša aura, jo tur nometne pulcējas jau trešo gadu.

Tā kā atbraucām tad, kad liela daļa jau bija vienu dienu kopā pavadījušas un iekārtojušās uz adīšanu, tad pirmais darbs bij' apiet agrāk iepazītās meitenes, apskatīt kas top, papļāpāt un, protams, piefiksēt bildēs.

Meiteņu tik daudz, ka vienā bildē visas nedabūju, bet noskaņa ir

Sestdienas pusdienās bija arī svinīgas runas, salūts un kūka

Dažādas idejas, ko gribētos pamēģināt - gan elementi (viltotā iešūtā piedurkne, lakats, visādi raksti, zeķes, konfektes, tīmeklītis),










gan dzijas (Noro, Kolobri, CanCan)


Tas ir to vērts atrast laiku un iespēju nokļūt šai atmosfērā, vēl labāk - ar visu nakšņošanu, jo nakts sarunas u.c. šoreiz gāja secen :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.